Kadri Kohvik

Hommikuks  
   
• Värsked saiad ja pirukad 0.40…1.00 tk.
• Pudrud (tatra, herne, kartuli, mulgi, manna, odrahelbe, kaera, kruubi) 1.00…1.50
• Karask 0.40
• Kama 0.70
• Võileivad (muna, juustu, singi, kilu, lõhe) 0.65…1.50
• Toorsalat 0.50
• Salatid (seene, singi, liha, rosolje) 1.20…2.00
   
Lõunaks  
   
• Supid (Kana, herne, peedi, oa, seene, kapsa, frikadelli, püree, seljanka) 1.20…2.50
• Kalaroad (heeringa, räime, koha, lõhe) 3.00…5.50
• Hakkliharoad (kotlet, pikkpoiss, kaste, šnitsel, rull) 3.00…4.50
• Linnuliharoad (kana, kalkun) 3.00…3.50
• Sealiharoad (seapraad, šnitsel) 4.00…5.00
• Loomaliharoad 3.00…5.50
• Road maksast ja keelest 3.30…4.50
   
„Maitsvalt soodne“  
   
• Kapsakotlet 1.00
• Seene-riisihautis 1.70
• Mulgi kapsas 2.10
• Seenekaste 2.10
• Põldoahautis 3.00
• Ühepajatoit 3.00
   
Menüü varieerub päevade lõikes, võimalik tellida pool praadi.  
   
Magustoidud  
   
• Vahud, kreemid, kissellid (manna, riisi, kohvi, sidruni, leiva, mustika, kohupiima, karamelli) 1.00…1.50
• Pannkoogid (keedis, mesi) 1.00…1.50
• Piim, keefir, mahl 0.40…1.00
   
Muidugi pakutakse ka kohvi ja mõndagi kangemat.